Naptár


Betöltés...
Kék jelölés: foglalt nagy sátor
Piros jelölés: foglalt kis sátor

Kapcsolat


Nagy Tibor

Sátormissziós koordinátor (MPE)
+36 70 466 5258
satormisszio@satormisszio.hu

Rólunk

Engedd meg, hogy pár szóban bemutassak Neked egy különleges lehetőséget.

Nekünk, keresztény embereknek, szívügyünk az evangélium hirdetése, és nem túlzás, ha azt mondom felelősségünk is. Van egy nagyszerű lehetőség az egyházunk (Magyar Pünkösdi Egyház) kezében. Sőt mindjárt kettő is, melyet nagy szeretettel ajánlok figyelmetekbe. Ugyan is ma már nem csak egy sátorral rendelkezünk.

Van egy, a már jól ismert közel 270m2-es(10x27m) német sátor, és egy 135m2-es(9x15m), melyet mexikói testvérektől kaptunk. Mind kettő téglalap alakú. A nagy sátorhoz tartozik egy 18,75m2-es (5x3,75m) színpad is. Ezen két sátor azért is jó eszköz az evangelizációra, mert sokan nem mernek elmenni a templomokba, gyülekezetekbe, de egy szabad területen felállított sátor, nagyszerű programokat ajánlva, igen is hívogató tud lenni. Elsősorban talán a gyerekeket (4-14 év) mozgatja meg egy látványos sátor képe, de ahova elmennek a kicsik, azokat követik a szülők is.

A sátor nagyszerű lehetőség evangelizációk, koncertek, előadások, dicsőítő alkalmak, karitatív akciók, filmvetítések, illetve gyermek- és ifjúsági programok, táborok megrendezésére egyaránt. Továbbá menyegzői vacsorák és szabadtéri fogadások lebonyolítására is egyre népszerűbb helyszínt adnak.
Nagyon sok, nem keresztény fesztivál, falunap, konferencia lebonyolításához használnak hasonló sátrakat. Úgy gondolom, ha a nagyvilág tudja, és közkedvelten használja is az ilyen jellegű eszközöket, akkor ez azt mutatja, hogy egy igényes lehetőség van a kezünkben.

A kis sátor bérlése az evangélium hirdetésére teljesen ingyenes, csupán csak az útiköltséget kell állnia a megrendelőnek. A nagy sátor bérleti díja: 5000 Ft/nap + útiköltség. Arra is van lehetőség, hogy esetleg menyegzőre, vagy egyéb rendezvényre béreljétek ki a sátrakat, ezekre egyéb árazásokat kell figyelembe venni. 

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek a kapcsolat oldalon keresztül vagy a lenti elérhetőségeimen vedd fel velem a kapcsoaltot, ill. küld el itt online igénylésedet.

Mi más is lehetne az elsődleges küldetésünk, mint ami a nevünkben is benne foglaltatik: Természetesen a MISSZIÓ.
Eszköznek lenni, hogy minél több embert elérjünk az evangéliummal, az Örömhírrel.
Ámen!


Nagy Tibor Tybke
Sátormissziós koordinátor (MPE)
+36 70 466 52 58

satormisszio@satormisszio.hu


Kérjen árajánlatot!

Kérjen ajánlatot egyszerűen, online vagy hívjon bizalommal!